We zijn blij u te kunnen uitnodigen voor de start van de verkoop van Huize van Oranje. Zaterdag 3 september aanstaande staat het kantoor bij Van As Makelaardij in het teken van de 15 exclusieve appartementen op de hoek van de Oranjelaan en de Eerste Stationsstraat.

Het is een groot genoegen u als eerste de brochure te mogen overhandigen; compleet met uitgebreide informatie, technische omschrijving, enz. Tijdens de start verkoop kunt u direct ook kennismaken met de projectleiding en het kopers begeleidingsteam van Schouten en het verkoopteam van Van As Makelaardij. En met uw mogelijk toekomstig nieuwe buren!

Na de start van de verkoop kunt u zich, tot maandag 12 september a.s. 17.00 uur, inschrijven voor het appartement naar keuze. Na verwerking van de inschrijvingen wordt u nader geïnformeerd door de makelaar.

Styled by Jan des Bouvrie
Exclusief voor Huize van Oranje heeft Studio Jan des Bouvrie voor elk appartement een inspiratieplattegrond getekend met verrassende elementen. Hierbij alvast een voorproefje. Te zijner tijd wordt iedere koper uitgenodigd in de studio in Naarden voor een persoonlijk style-advies van de experts.

plattegrond

Exclusief penthouse
Eén van de 15 appartementen betreft het penthouse. Met 205m² woonoppervlak een geweldig grote leefruimte op deze mooie plek. Omdat het penthouse zo anders is dan de appartementen qua grootte en mogelijkheden, is er op de website een aparte pagina voor gemaakt. Jan des Bouvrie heeft een tweetal indelingsplattegronden getekend. Neem gerust even een kijkje hier en zie hoe het ‘oog van de meester’ een verrassend andere indeling heeft kunnen realiseren. Laat u inspireren; ook als u kiest voor een appartement in plaats van het penthouse is er enorm veel mogelijk in Huize van Oranje!

Graag tot ziens op 3 september.