Jongstleden zaterdag was er veel belangstelling voor de start van de verkoop van Huize van Oranje. De eerste inschrijfformulieren hebben we al in ontvangst mogen nemen. Wellicht ook die van u; inschrijven kan tot maandag 12 september aanstaande, 17.00 uur.

Eindeloos veel mogelijkheden
Veel belangstellenden hebben een brochure in ontvangst genomen. Een teken dat dit kleinschalig opgezet, exclusief nieuwbouwproject in hartje Zoetermeer met open armen wordt ontvangen. Het was mooi weer en onder het genot van een hapje en een drankje zijn geïnteresseerden uitgebreid geïnformeerd over de indelingsmogelijkheden, de luxe, het comfort, de veiligheid, duurzaamheid en de financiële aspecten. Ook de indelingssuggesties van het ontwerpteam van Jan des Bouvrie gooide hoge ogen. Onmiskenbaar duidelijk wordt hoeveel mogelijkheden deze appartementen ook qua indeling bieden.

Grote plattegrond penthouse
Gezien de grootte van het penthouse past de plattegrond niet op schaalgrootte 1:50 in de brochure. Deze zijn wel beschikbaar bij Van As Makelaardij. Als u interesse heeft in het penthouse, sturen we u deze plattegrond met plezier toe. Zo kunt u de grootte en de mogelijkheden goed inschatten.

Informatie op de website
Op de site onder de knop downloads vindt u de verkoopstukken als zijnde de digitale brochure, de prijslijst, plattegrond-tekeningen, het inschrijfformulier en de concept contractstukken. De definitieve contractstukken ontvangt u in een papieren versie, gebundeld in de kopersmap, zodra u overgaat tot koop van een appartement in Huize van Oranje.

Voor nu danken we u voor uw interesse in onze ontwikkeling. Als u vragen heeft of een advies wilt, dan kunt u te allen tijde contact opnemen met Van As Makelaardij, 079-3164445. We zijn u graag van dienst.