De aanmeldingen blijven binnenkomen. We zijn blij met zoveel belangstelling voor dit exclusieve, kleinschalige plan op de hoek van de Oranjelaan en Eerste Stationsstraat.

Werk in uitvoering

Momenteel wordt er ‘achter de schermen’ hard doorgewerkt. Er zijn altijd veel mensen betrokken bij een ontwikkeling. Voor Huize van Oranje geldt dat het team van het Delftse architectenbureau ‘Helder’ in samenwerking met htv Bouwtechniek uit Den Haag de puntjes op de i zet voor de uitwerking van de technische tekeningen. De ‘impressionist’ legt de laatste hand aan de foto-impressies van binnen, om u een zo realistisch mogelijk sfeerbeeld te geven van hoe de appartementen er straks uit komen te zien.
Ook over de indeling van de appartementen wordt nu al hard nagedacht. Zo richt het ontwerpteam van Jan des Bouvrie zich op de plattegronden van alle appartementen en maakt voor ieder appartement een inspiratieplattegrond met een uiterst praktische en bovenal verrassende indeling.
Met elkaar hopen we u bij de start van de verkoop, na de zomervakantie, te mogen inspireren en optimaal te kunnen laten zien hoeveel mogelijkheden er zijn qua eigen indeling en inrichting van de appartementen en de buitenruimten.

nieuws2

Luxe, Comfort, Veilig en Duurzaamheid

Huize van Oranje kenmerkt zich, naast de ligging dichtbij de gezellige en winkelrijke Dorpsstraat, ook door Luxe, Comfort, Veilig en Duurzaamheid. Alle royale appartementen worden standaard voorzien van diverse hedendaagse gemakken zoals onder andere een domotica systeem waarmee bijvoorbeeld de temperatuur op afstand bediendbaar is.

Fantastische balkons en terrassen

Op de website toonden we eerder al een impressie van een interieur. Om u een idee te geven van de architectonische stijl en de sfeer, tonen we nu graag deze nieuwe impressies van de buitenzijde. We hopen dat u over de vormgeving van de gevels net zo enthousiast bent als wij.